Home » Afslankstudio » Vet bestrijden met Cavitatie

Vet bestrijden met Cavitatie

Hardnekkig vet en cellulitis zit vaak op één of meerdere probleemzones. Door de Cavitatie worden door middel van geluidsgolven vetcellen gebroken. Het vrij gekomen vet wordt via het bloed en de lymfe op natuurlijke wijze afgevoerd. De behandeling is pijnloos en 100% veilig. De Cavitatie is geen afslankapparaat, maar een bodyshaper, het haalt daar vet weg waar u het kwijt wilt. Ook cellulitis verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Resultaat

In slechts 5 tot 15 behandelingen met intervallen van 2 x per week een half uur zijn er erg goede resultaten te behalen. Omdat u geavanceerd gewogen en gemeten wordt, zult u al na één week kunnen zien dat opgeslagen vet reserves worden afgebroken. Geadviseerd wordt om voor, tijdens en na de behandeling water te drinken en te bewegen.

De Behandeling

De prijzen van cavitation zijn opgebouwd in zones. Eén zone heeft het formaat ter grote van een A4 en een behandeltijd van 30 minuten. Een behandelingspakket kan in overleg worden samengesteld voor de meest effectieve behandeling.

Cavitatie afslanken

 

Het resultaat van de bovenstaande foto is behaald door middel van twee sessies in de warmtecabine en één sessie Cavitatie. Uiteindelijk is er een afslanking van 10cm per been behaald.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in: